Voluit Vrouw-zijn traject

Kies je voor dit traject dan kies je om de relatie met je lichaam te verbeteren, om verbinding te maken en verdiepen tussen body and soul, lichaam en ziel.  Om meer dan ooit thuis te komen in je bekken.  Om de veelheid en volheid van jouw vrouw-zijn te (her)ontdekken, te eren en te vieren.

De verschillende stappen die hieronder beschreven worden kunnen ook in een andere volgorde genomen worden, naargelang wat jij nodig hebt onderweg naar voluit en vrijelijk vrouw-zijn.

* Je brengt in kaart wie je bent als vrouw.  Hoe je kijkt naar jezelf en andere vrouwen, in jouw leven – gezin – familie, jouw werk, de wereld…
* Transgenerationele patronen en overtuigingen…welke spelen mee in je leven, bewustmaking hierrond en ritueel om terug te geven wat niet van jou is, maar wat je uit liefde en loyaliteit voor je (voor)ouders droeg.
* Energetische sessie om je lichaam schoon te maken (clearing of the temple) en om belangrijke energie rond harmoniseren van de hieros gamos – het heilig huwelijk van het goddelijke vrouwelijke en mannelijk in jezelf (opnieuw) te activeren. 
* Lichaamsbewustzijn, bekkenbewustzijn…een fysieke sessie met pelvic movement & meditative movement, vertragen en van binnenuit de bewegingen beleven die je maakt, om dieper te verbinden met je lieve lijf.
* De kwaliteiten van de verschillende elementen in jezelf als vrouw en de vertaalslag daarvan in self-touch, die ook bijzonder inspirerend is naar de intimiteit in je partnerrelatie.
* Een sessie rond de seizoenen in elke maand, en in een vrouwenleven, met aandacht voor zelfzorg en als toetje een zachte borstmassage.
* Jij, prachtige vrouw en jouw yoni, vulva, vagina…jouw relatie hiermee, jouw verhalen en oordelen hierrond…je gaat in ontmoeting met jezelf in een mooie yoni-gazing-sessie.
* Een sessie rond seksualiteit en intimiteit, hoe je die tot nogtoe beleefde, wat jouw wensen en verlangens zijn… Het bewust-worden van wat er écht gebeurt als jouw lichaam wordt aangeraakt.  Het ervaren hoe het is als er niets gevraagd en niets gegeven of genomen wordt, maar je met alle aandacht aanwezig bent bij jezelf en jouw yoni.
* Een feestje om jouw vrouw zijn vieren, de weg die je afgelegd hebt te vieren, en de weg die nog voor je ligt te verwelkomen en vieren.

Dit Voluit vrouw-zijn traject bestaat uit 10 één op één-sessies van 75 minuten.  Je betaalt hiervoor 1000€.

Alle sessies kan je makkelijk boeken via de online agenda op deze website.  Laat me vooraf weten dat de sessies die je boekt kaderen in dit heerlijk verdiepend traject voor jou als vrouw.

Wil je vooraf graag nog wat meer informatie krijgen, klik dan rechts bovenaan op deze pagina, vul je naam en mailadres in en verzend het bericht.