Getuigenissen

* Ik wil je bedanken voor de fijne laserscherpe sessie vrijdag!
Ik kan het niet goed beschrijven, maar heb het gevoel dat op vele diepgaande lagen de kranen in de juiste richting zijn opengezet en alles lijkt nu traag maar synchroon afgestemd in één richting te vloeien. Een bijzonder gevoel, alsof ik nog eens veel dieper in mijn lijf, mijn thuis terecht kom.

* Bedankt voor de goede ondersteuning op mijn helingsweg. De laatste maand ben ik met grote stappen vooruit gegaan en dat is mede dankzij jou. Je bent zeer begripvol en je hebt me veel nieuwe inzichten gegeven. Ook bedankt voor de inspirerende quotes en teksten die je telkens op Facebook plaatst. Ze doen me nadenken en reflecteren over het leven, heel boeiend.

* Elke maand samen komen mediteren bij jou is een cadeau aan onszelf. De ruis verdwijnt als vanzelf, de verbinding verbetert, wij verzachten.  Mijn partner en ik voelen aan onszelf en onze relatie wanneer het weer tijd is voor de volgende sessie. ?

* Just giving you a little update after our session yesterday . My head and thinking feels so much clearer and spacious. Spent a great morning, free and easy with my fun energy. Fun, laughter and chat and I was just me!  Thank you from the bottom of my heart for helping to peel my onion.

* Dank je wel om er te zijn en me te helpen mijn ware kracht terug te grijpen.

* Tadaaaaaaa…de autostrade gedaan, weliswaar ‘n klein stukje, maar klein beginnen is groots eindigen.  Waarbij ik jou toch wel erg wil bedanken voor jouw (er) zijn.

* Dankjewel voor de zeer bijzondere ervaring. Onderweg naar huis bedacht ik me ineens dat ik voor de eerste keer sinds de dood van mijn geliefde ergens zin in had. Ik heb vandaag ook de volledige dag geen spierpijn gehad, hoe heerlijk om eventjes geen fysieke pijn te hebben.

* Bedankt voor de rust, de veiligheid, de warmte. Het helpt me ook stevig in deze storm te staan. Je bent top in wat je doet.

* Ik had al jaren pijn in mijn rechterbovenarm en die heb ik nu al een tijdje niet meer gehad… Dat is ongelooflijk gewoon, omdat de pijn chronisch was geworden. Voor mij is dit een echte motivatie om zo vaak mogelijk te shaken.

* Een grote DANKJEWEL om er voor me te zijn de laatste afgelopen 7 weken.  Je hebt me echt al zoveel verder geholpen in het groeien tot mezelf en het zonnetje weer doen stralen op mijn gezicht. De allerliefste woorden en de allerleukste beelden vliegen steeds in mijn gedachten voorbij.  Ik heb me lang nergens meer zo veilig en geliefd gevoeld als bij jou. Het is een cadeau dat ik je heb ontmoet! BEDANKT!

* Ik heb ook deze keer na de SOS-sessie weer héél goed geslapen en voel me vanmorgen veel lichter. Hetzelfde gevoel als na de eerste keer: ik ben een mildere versie van mezelf na het shaken.

* De spanning in mijn maag is weg, en ik heb geen pijn meer van de spastische colon die ik jarenlang heb gehad. Ik voel me ook algemeen iets rustiger dan voorheen.

* Na de zalige SOS-dag ben ik heel relax naar huis gereden. In een soort roes, maar dan met mijn volle bewustzijn. Of misschien wel met een ander bewustzijn. De bron van de rust die ik ervoer leek zich op een dieper niveau te situeren.  Ik was ook vervuld met dankbaarheid. En constateerde dat ik de dingen die ik onderweg tegenkwam, op een zachtere manier benaderde en me er niet meer zo makkelijk uit mijn lood door liet slaan.

* I am still so grateful and appreciate so much what you have done to me. I felt so wounded and it was just beautiful to be held within your space. You are a truly gifted healer. I was so brain dead and lost and you had so hit the point and heard me nevertheless. It felt wonderful to trust you when being so vulnerable, thank you. Love you!