Transformatietraject

De transformatietrajecten zijn er voor jou, als je een diep verlangen hebt naar wezenlijke verandering.

Als je genoeg hebt van jouw zelfsabotage, als je het zat bent om tegen dezelfde dingen aan te blijven lopen?  Als je jezelf wil bevrijden van beperkende overtuigingen en patronen.

Tijdens een transformatietraject starten vaak met een Geboorte in kaart-sessie (GIK) of een TRE-initiatie.

Waarom een GIK sessie? De start van jouw verhaal is van groot belang te zijn als je het ontstaan wil kennen van de meeste van jouw overlevingsmechanismen, overtuigingen en kwetsuren.

Waarom een TRE-initiatie?  TRE  is dé stressrelease tool bij uitstek en een manier om je autonoom zenuwstelsel in balans en tot rust te brengen. Je schudt letterlijk en figuurlijk stress van je af waardoor vrijer, veerkrachtiger en lichter in het leven kan staan.  Door de ruimte die je hiermee maakt kan je ook makkelijker verder met alles wat je voor jezelf nog wil realiseren en aanpakken.

De sessies die er na een GIK-sessie en een TRE-initiatie nog zijn kunnen ingevuld worden met wat jij kiest en/of het meest nodig hebt.  Change of beliefs-sessies waarbij je beperkende overtuigingenvervangt door ondersteunende overtuigingen, systemisch werk, lichaams-georiënteerde sessies, rituelen om jezelf te bevrijden van intergenerationele patronen…

Een transformatietraject brengt jou van waar je bent naar daar waar je graag wil zijn.

* Een “transformatietraject M” bestaat uit 5 sessies van 1,5u, waaronder een GIK-sessie en 3 TRE-sessies.  Je betaalt hiervoor 500€.

* Een “transformatietraject L” bestaat uit 7 sessies van 1,5u, waaronder een GIK-sessie en 3 TRE-sessies. Je betaalt hiervoor 700€.

* Een “transformatietraject XL” bestaat uit 9 sessies van 1,5u, waaronder een GIK-sessie en 3 TRE-sessies.  Je betaalt hiervoor 900€.

* Een “transformatietraject XXL” bestaat uit 11 sessies van 1,5u, waaronder een GIK-sessie en 3 TRE-sessies.  Je betaalt hiervoor 1100€.

Je kan alle sessies voor jouw transformatietraject makkelijk boeken via de online agenda op deze website.

Wil je graag vooraf nog wat meer informatie vul dan je naam en mailadres in rechts bovenaan op deze pagina.

 

Ik wil nog graag extra informatie

Privacy *