TRE ofte Shake Off Stress-sessies

Het gaat hier om een eenvoudig aan te leren zelfhulp-methode om stress en spanningen die vast zitten in het lichaam letterlijk en figuurlijk van je af te schudden.

Deze diepwerkende methode is bijzonder effectief om lichamelijke en psychische gevolgen van stress te verhelpen.
Zacht en krachtig tegelijk bij het ontladen en oplossen van de gevolgen van onverwerkte ervaringen en emoties, van (dagelijks) opgelopen stress, en/of van traumatische ervaringen.

Via de TRE®-oefeningen, van Dr. David Berceli, ga je neurogene tremoren opwekken, dat zijn trillingen of vibraties die heel diep in het lichaam doorwerken. Hierdoor gaat het zenuwstelsel ontspannen, breng je je hoofd weer tot rust en herstelt je lichaam zich.

Het loslaten gebeurt op een bijna passieve manier, wat wil zeggen dat de ontlading als vanzelf gebeurt, van binnenuit.  Het lichaam is hierbij leidend en er is geen sturing nodig vanuit het hoofd.

Door jezelf te bevrijden van spanning en stress krijg je meer veerkracht en gaat je energie opnieuw voluit stromen.

Ik leer je deze zelfhulpmethode aan (*) tijdens 3 individuele sessies of duosessies, of in een groepsworkshop van 1 of 2 dagen, waarna je er helemaal zelf mee aan de slag kan gaan thuis.

(*) Dr. Berceli raadt aan om dit aan te leren in een veilige omgeving en onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde provider, alvorens er thuis mee verder te kunnen. Er is een App beschikbaar in de App-store om je hierbij te helpen en ondersteunen.