Body & Soul oranje potje 2 ! .jpg

Getuigenissen uit de praktijk…

Hoe gaat dat dan, zo’n groepsmeditatie of zo’n solosessie?” vragen mensen me wel eens. 
Niet dat ik iemand ben die snel om woorden verlegen zit, maar goh hoe omschrijf of beschrijf je een ervaring die voor iedereen zo anders kan zijn.  Wie ben je, waar staan je voeten op dit moment in het leven, door welke ogen kijk je naar jezelf en de wereld…deze en veel meer aspecten spelen me in het verhaal hoe jij een sessie bij Body and Soul Coaching kan ervaren.

Misschien heb je er wat aan als ik deel wat een paar mensen aan me lieten weten naderhand.
Algemeen zijn mensen vaak aangenaam verrast en soms ook verwonderd van wat er tijdens een sessie allemaal kan gebeuren, zowel fysiek als emotioneel of mentaal.

Benen die niet meer mee wilden werken doen dat plots weer wel.  Pijnlijke knieën die na één sessie terug zonder kraken of piepen meedoen aan de dans van het leven, het gebeurt.

Een koppel dat weer voluit met liefde naar zichzelf, elkaar en het leven kijkt nadat ze samen zijn komen mediteren, en die dat vanaf dan bekijken als een maandelijks cadeautje “wellness voor de ziel” voor zichzelf, het gebeurt.

Iemand die totaal opgedraaid en rusteloos binnen voor een privé sessie en die daarna helder en kalm het huis weer verlaat, het gebeurt.

Een vrouw bij wie de energie compleet geblokkeerd was, waarbij niets meer stroomde, voelde zich vloeibaar worden tijdens de sound healing sessie, kreeg het warm en nam dat gevoel blij mee naar huis.

Iemand bij wie alle vreugde en liefde uit de relatie verdwenen leek kwam een intensieve lessenreeks volgen en omdat zij maand na maand dichter bij zichzelf kwam veranderde de energie in haar privéleven compleet…de zachtheid, sprankeling en samenhorigheid keerden terug en deden haar als herboren in haar partnerrelatie voelen, het gebeurt.

Een man die eindelijk tot hier komt, na het al maandelang van plan te zijn geweest, vertelt dat het zo als thuis-komen voelt alsof hij dit kent – het fonkelen en tintelen van de energie in heel zijn lijf, het gebeurt.

Deze mensen hebben het allemaal aan zichzelf te danken; die mooie, grote veranderingen, die shifts en transformaties…zij namen het engagement om dit te doen, zij stonden toe om los te laten wat niet langer bij hen paste of wat niet van hen was, zij gaven de toestemming tot het ontvangen van meer licht en liefde en kozen bewust voor verandering.

En wat ik deed, wat ik doe, is die energie neerzetten die hen helpt om dat makkelijker te kunnen.  De energie stroomt ‘door’ mij naar hen en creëert de ruimte en vibratie die alles makkelijker laat gaan; de ontspanning, de overgave, het loslaten, het toestaan, het zichzelf ‘zijn’ in al hun pracht, hun glorie en grootsheid.  Het laat hen connecteren met hun ware Zelf, hun ziel…het brengt hen in verbinding met Al wat was, is en zal zijn.  Wat een zegen is het voor mij om dat mee mogelijk te maken en een bevoorrechte getuige te zijn van het ontwaken van zoveel goddelijkheid.