QEC ofte Change Of Beliefs-sessies

QEC is methode of manier om oude destructieve overtuigingen, in je onderbewustzijn, om te buigen naar constructieve, bekrachtigende gedachten.

Want in je onderbewustzijn, zo leert onderzoek, liggen overtuigingen en aannames die jouw kijk op jezelf, je medemensen en je leven beïnvloeden. Jouw gedachten en overtuigingen bepalen je realiteit en daardoor jouw ervaring van het leven zoals het is en hoe je je daarbij voelt.
Het is bijzonder boeiend om te weten te komen en te erkennen hoe groot de invloed van je gedachten in je leven is. Het is fascinerend om te ontdekken hoe verstrekkend de gevolgen van ideeën en overtuigingen kunnen zijn, die je overgenomen en eigen gemaakt hebt.
En het is bevrijdend om te leren en ervaren hoe je kan kiezen voor jouw eigen, constructieve, bekrachtigende gedachten en overtuigingen.
Via een aantal eenvoudige stappen installeer je die nieuwe gedachten in je onderbewustzijn.

Als jij dat wil kunnen we in verschillende sessie van 90 minuten telkens werken rond één specifiek deel van je leven of een thema dat erg speelt.Zo kunnen we bijvoorbeeld werken aan jouw eigenwaarde, zelfliefde, relaties, seksualiteit…

Dr. Melanie Salmon is de vrouw die deze methode samenstelde en mensen opleidt om ze te gebruiken. Ik was aanwezig bij haar eerste Europese opleiding en lang de enige gecertificeerde QEC-coach in België.

We kunnen deze methode ook gebruiken als aanvulling op wat helder wordt of naar boven komt tijdens een Familieopstelling. Of als een bijzonder efficiënte manier om jouw eigen ideale wereld en leven te creëren, nadat je leerde om je basisenergie, je vibratie te verhogen.

Een eenmalige sessie, van 90 minuten rond één thema, krijg je voor 100€.
Je kan ook voor een traject van meerdere COB-sessies of een combinatietraject kiezen, met de andere methodes waarmee gewerkt wordt bij Body and Soul Coaching.
De bijdrage van iedere sessie vermindert naargelang de duur van het traject wat je kiest langer is.
Een traject met 3 sessies van 1,5u krijg je voor 280€*
Een traject met 5 sessies van 1,5u krijg je voor 450€*
Een traject met 7 sessies van 1,5u krijg je voor 600€*

 

* Wie om welke reden dan ook slecht een beperkt budget heeft kan een korting krijgen op een traject.
** De prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor wie een factuur wil voor de gevolgde trajecten.