Meditaties

Mediteren gaat over verbinding maken met je ware zelf en je bron-energie, over bewust-worden en bewust-zijn. Je adem en je gewaarzijn helpen je om de verbinding met jezelf te maken en verdiepen. Ademend en voelend ga je steeds meer bewust worden van jouw eigen energie en ga je ervaren hoe je jouw eigen trilling of vibratie kan beïnvloeden, kan verhogen.

Mediteren kan je helpen om aan het begin van elke dag bewuster te kiezen met welke vibe je de dag wil beginnen. En het helpt je om een ankerpunt te maken waar je altijd en makkelijk naartoe kan gaan als je dicht bij jezelf wil blijven in elke situatie en in alle omstandigheden in je leven.

Mediteren of verbinding maken met je ware zelf en van daaruit met al wat is,  kan soms met het grootste gemak gaan.  Het kan haast als vanzelf gaan om mee te drijven op een stroom van welbehagen. Het kan op andere momenten uitdagend en confronterend zijn om aanwezig te zijn bij wat er leeft en beweegt in jezelf en waar je in de stilte zo overduidelijk bewust van wordt.

Je wordt tijdens de meditatiessessies bij Body and Soul coaching altijd begeleid, soms door klanken, soms door woorden, soms door stilte en energie-overdracht.  Je leert al doende wat jou het meest dient, hoe jij het makkelijkst aansluiting maakt en hoe je bewust jouw eigen frequentie kan kiezen.

* Er is een App beschikbaar in de App-store (vanaf eind september 2020) om je ook thuis met begeleiding te kunnen mediteren.