Licht op je familie, inzicht in jezelf

Soms kan je het gevoel hebben dat je gevangen zit in een vicieuze cirkel, of dat je ellendig vaak tegen dezelfde dingen aanloopt.  Of het kan soms zijn dat je jezelf afvraagt waar je in hemelsnaam mee bezig bent. Alsof je dingen doet die niet stroken met je eigen bewuste ideeën en overtuigingen.

Wellicht ‘zit het dan in de familie’…want jouw familie heeft, net als iedere familie, zijn eigen dynamiek en zijn eigen sfeer of energie.  Alle familieleden hebben bepaalde gewoontes en patronen, die onbewust overgenomen en doorgeven worden, generatie na generatie.
Dankzij opstellingen kan je inzicht en verheldering krijgen in jezelf en al wat speelt in je leven.  Het kan je helpen los te komen uit bepaalde verstrikkingen, eens je ziet hoe loyauteit naar je (voor)ouders meespeelt in je leven.

We komen samen met een groep van min 6 max 10 mensen, waarbij iedereen kan representeren en per sessie 2 à 3 mensen een eigen opstelling kunnen krijgen.
Zaterdagvoormiddagen van 10u tot 12.30u

data voor 2020: 17/10, 14/11, 12/12
data voor 2021: 9/1, 6/2, 6/3, 3/4, 1/5 en 12/6

Voor deelname aan een sessie “Licht op je familie, inzicht in jezelf” betaal je 80€ voor een eigen opstelling en 30€ als representant.
Sessies kunnen alleen door gaan als er minimum 6 inschrijvingen zijn.

Heb je nog vragen vooraleer je jezelf wil inschrijven? Mail dan naar info@bodyandsoulcoaching.be

! In geval van opnieuw verstrengde regels mbt Corona kunnen we moeiteloos overschakelen naar een online samenkomst.  Ook al klinkt het misschien ietwat vreemd of nieuw, de ervaring heeft me geleerd dat ook opstellingen bijzonder goed werken als we online samen zijn in het veld.

Ik schrijf me graag in

Privacy *