systeem-opstellingen

Soms kan je het gevoel hebben dat je gevangen zit in een vicieuze cirkel, of dat je ellendig vaak tegen dezelfde dingen aanloopt.  Of het kan soms zijn dat je jezelf afvraagt waar je in hemelsnaam mee bezig bent. Alsof je dingen doet die niet stroken met je eigen bewuste ideeën en overtuigingen.

Wellicht ‘zit het dan in de familie’…want jouw familie heeft, net als iedere familie, zijn eigen dynamiek en zijn eigen sfeer of energie.  Alle familieleden hebben bepaalde gewoontes en patronen, die onbewust overgenomen en doorgeven worden, generatie na generatie.
Dankzij opstellingen kan je inzicht en verheldering krijgen in jezelf en al wat speelt in je leven.  Het kan je helpen los te komen uit bepaalde verstrikkingen, eens je ziet hoe loyauteit naar je (voor)ouders meespeelt in je leven.

Wil je graag helderheid krijgen over transgenerationele trauma’s of patronen? Wil je graag bevrijd worden van datgene wat je in je rugzak hebt meegekregen? Boek dan samen met een handvol andere geïnteresseerden een sessie op licht te schijnen op je familiesysteem.
Of laat me weten dat je geïnteresseerd bent, zodat ik je een bericht kan sturen als er een nieuwe opstellingsdag is bij Body and Soul Coaching.

Een groep van 10 mensen is ideaal om mee te werken, maar ook met minder kan een sessie heel vruchtbaar zijn.  In elke sessie kan iedereen representeren en per sessie (van 2,5u) kunnen 2 à 3 mensen een eigen opstelling krijgen.

Deze sessies kunnen op aanvraag gebeuren op een zaterdagvoormiddag van 10u tot 12.30u of in overleg ook op een weekdag -avond.  Om op de hoogte gehouden te worden van de sessies die door Body and Soul Coaching georganiseerd worden, schrijf je jezelf in voor de nieuwsbrief en/of volg je Maria Meulders op social media (Instagram, Facebook en LinkedIn).

Voor deelname aan een sessie betaal je 80€ voor een eigen opstelling en 30€ als representant. Sessies kunnen alleen door gaan als er minimum 6 deelnemers zijn.

Heb je nog vragen vooraleer je jezelf samen met andere mensen wil inschrijven? Geef dan je naam en mailadres door recht bovenaan deze pagina.