Alles vertelt je iets over jou…

De quote van vandaag is een waarheid waar heel veel mensen bijzonder geënerveerd door kunnen worden. Want wat hier staat heeft verstrekkende gevolgen. Het betekent dat al wat en wie je aantrekt helemaal matcht met jouw vibratie. Altijd. Zonder uitzondering. Dus ook de klagende wederhelft, de opstandige kinderen, de zeurende collega, de hooghartige buur, de veeleisende baas, de cliënt die je liever kwijt dan rijk bent etc etc. Als er niet ‘iets’ in onze eigen vibe zou zitten dat daarmee matcht zouden we dat niet aantrekken. Dan zou die partner, dat kind, die baas in een heel andere uitwisseling met ons gaan.

Daarom ook dat ik wel es zeg dat elk kind andere ouders heeft, en elke ouder een ander kind in dezelfde dochter of zoon. Omdat de interactie anders is, omdat dat wat is ontstaat uit de vibe en uitwisseling. Vandaar dat je kan afmeten zeg maar hoe het met je gaat als je samen bent met mensen, de zachtheid, het gemak, de openhartigheid in ontmoetingen vertellen hoe het gaat aan jouw binnenkant. Net als de irritatie, de frustratie of de verveling in het samen-zijn iets vertelt over hoe het stroom of niet stroomt aan jouw binnenkant. Oh wat kan dat confronterend zijn, weten dat datgene waar je je zo aan ergert of wat je zo furieus maakt niks anders is dan een spiegeling van wat er in jouw systeem leeft. Als duivels in een wijwatervat spartel je dan. Het is zoveel makkelijker om de ander de schuld te geven van het discomfort wat je gewaar wordt. Het is zoveel makkelijker om jezelf wijs te maken dat alles veel beter en makkelijker zou zijn als die andere zich nu gewoon ‘anders’ zou gedragen. De hand in je eigen boezem steken kan soms moeilijk zijn. Doe je dat toch, dan zijn de “ja maar’s” opeens overvloedig aanwezig, omdat er dikwijls een noodzaak opkomt om jezelf te verdedigen, goed te praten waarom je bepaalde dingen zegt, denkt en doet. Om uiteindelijk te kunnen zien en accepteren wat je eigen aandeel is in elke situatie, elke ontmoeting…

Als je gedachten, jouw trilling of vibratie bepalen en die dan weer aantrekt wat er helemaal bij past, maakt ook dat sommige relaties stoppen, sommige mensen uit onze levens verdwijnen, tijdelijk of voor altijd. Daar is (meestal) geen kwaaie wil of slechte bedoeling mee gemoeid, het is geen kwestie van ’tegen’ de ander zijn of de ander die opeens ‘anti’ jou is. Het is een kwestie van op een andere golflengte zitten, van elkaars taal niet meer spreken, van met de beste wil van de wereld niet kunnen horen wat gedeeld wordt zoals het aan de ene of de andere zijde bedoeld is. Uiteraard hoeft dat nog niet te betekenen dat het niet meer kàn of nooit meer kan goed komen. Het is goed om op zo’n moment te bevragen en bevoelen bij jezelf wat je wil. Of je de bereidheid hebt om de violen weer gelijkgestemd te krijgen, daarvoor moet je met twee zijn. En dat kan alleen écht goed voelen als het klopt met de vibratie van jouw authentieke zelf én de authentieke ‘andere(n)’. Je kan ook dicht bij jezelf blijven en vertrouwen dat je hoedanook andere mensen aantrekt, altijd opnieuw, die helemaal matchen met jouw resonantie. Wat eigenlijk wel helemaal geweldig is. Want groeien en transformeren zit in onze natuur, als we dat toestaan en kunnen zijn wie we werkelijk zijn…komen we stroomafwaarts de mooiste mensen tegen met wie we het leven kunnen vieren in grote vreugde, liefde en moeiteloosheid.

Meer weten of liever ervaren wat dit voor jou betekent? Boek jouw individuele sessies dan makkelijk via deze website bodyandsoulcoaching.be Of schrijf je in voor een groepstraject waarbij je de gelegenheid krijgt om te spiegelen en gespiegeld te worden, waarbij je geïnspireerd wordt en groeit in steeds meer ‘jij-zijn’. En dat voor een uiterst zacht prijsje.

#bodyandsoulcoaching #transformatie #bewustwording #vibratie #wetvanaantrekking