Wat als wensen waar worden…

Wees voorzichtig met wat je wenst voor jezelf…want je zou het wel eens kunnen krijgen, zonder dat je heel goed hebt nagedacht over de gevolgen die dat met zich meebrengt.  

De wet van de aantrekkingskracht zegt dat wanneer je aandacht geeft aan datgene wat je wil en jezelf al kan voorstellen hoe het zou zijn om daar te staan waar je wil staan of te hebben wat je wil hebben…dat je dan begint te resoneren met datgene wat je wenst en droomt en dat je het dan onvermijdelijk zal aantrekken.  En dan is het daar, dat wat je zo graag wilde. Met alles wat daar onvermijdelijk bij hoort, maar waar je misschien geen rekening mee had gehouden.
Jaren geleden las ik een boek over Saint Germain die zei, vrij geciteerd uit wat is blijven plakken in mijn geheugen, dat heel wat mensen meesterlijk willen worden in het leven, of verlicht.  Maar dat bij het pad van de meester ook meesterlijke uitdagingen horen en dat je daar klaar voor moet zijn.

Ik heb het zelf al eens aan den lijve ondervonden…bij mij ging het over mijn levenswerk of missie en hoe ik klaar was (dacht ik) om er helemaal voor te gaan, voor het hoogste goed, om een instrument van liefde en bewustzijnsverruiming te mogen zijn.  Ik hoorde het dit voorbije weekend nog van iemand in een hele andere context, over de liefde van je leven aantrekken met de maturiteit en diepgang waar zo naar verlangd werd/wordt.  
Het bijzonder goede nieuws is dat je effectief kan aantrekken of manifesteren wat je zo graag wil(de).  De niet naast je neer te leggen waarschuwing hierbij is dat je vooraf best even rekenschap geeft van wat het wezenlijk zal betekenen of doen in je leven, de hoofzaak van wat je graag wil én al de neveneffecten.
In het geval van die grote liefde aantrekken met wie je eindelijk een relatie kan hebben zoals je ze wil; twee partners die elk hun aandeel en verantwoordelijkheid nemen, twee geliefden die elk aspect van het samen-zijn en de liefde bewust willen beleven, twee mensen die een gelofte hebben gedaan wakker en alert te zijn en eerlijk te voelen en benoemen wat er beweegt door het ont-moeten en samen-zijn om hierdoor te groeien in liefde, liefjes die durven benoemen en bevragen, die spiegelen en in de spiegels kijken zonder de ander verantwoordelijk te stellen voor wat ze voelen en ervaren…liefde die dieper, breder, wijdser, verstrekkender en radicaler belicht en belichaamt.

Holy Moly! In al onze naïviteit of ondoordachtheid denken we bij het uitsturen van onze wensen vooral, of misschien alleen maar, aan de voordelen, de winst, de licht-kant van datgene waar we naar verlangen.  En vergeten we, onbewust, wat onlosmakelijk verbonden aan licht ook aan schaduw mee zal komen.  Dat the next level weliswaar datgene is waar zalige nieuwe ervaringen kunnen opgedaan worden, waarvan de omgeving en omstandigheden ons onweerstaaanbaar aanlokkelijk lijken van waar we eerst zijn…en dat daar uiteraard ook next level-uitdagingen zijn. 
Ik geloof graag dat wij van nature willen groeien en expanderen en dat dat vaak in vreugde kan gebeuren, en ook dat het van ons vraagt om te stretchen.  Stretchen…openen…ons hart…onze gedachten…onze aannames…ons hele wezen.  Om te groeien in leven en liefde.  
Als je daar klaar voor bent, stuur ze dan maar uit die wensen, ga dan maar helemaal trillen op de frequentie van je mooiste grootste dromen.  En geef je over aan de nieuwe stroom(versnelling) die je voert van waar je bent naar waar je wil zijn.