Ben jij diegene die de cyclus doorbreekt?

De quote van vandaag is op meerdere manieren inspirerend.

Het is een uitnodiging om vanuit liefde te reageren in plaats van uit pijn. Om de cyclus van het spreken en handelen vanuit kwetsuren te doorbreken. Kijk maar eens rondom jou, hoeveel acties en reacties zie je in het echte leven én, via sociale mediakanalen waarbij je de pijn en kwetsuren hoort of ziet door woorden en daden heen?

Het is ook een uitnodiging om te bevoelen en bevragen welke pijn, welke gewoontes om hard of bitter of scherp te zijn, werkelijk van jou zijn of welke je meekreeg vanuit je familie. Wat ons voorgeleefd wordt zetten we meestal gewoon verder, uit liefde. Onbewust draaien we mee in een cyclus, een zichzelf herhalend patroon.

Transgenerationeel trauma of transgenerationele patronen en systemen, we ontsnappen er echt geen van allen aan. Dat wat ergens in onze voorouderlijke lijnen gebeurd is en onverwerkt is gebleven, wordt automatisch doorgegeven aan de volgende generatie…en de daaropvolgende…en de volgende…en dat gaat door en dat blijft doorgaan. Alsof er een autosynch is vanuit de familycloud, waar we niet eens de keuze lijken te hebben om die al dan niet te laten gebeuren.

Tot er ergens op een bepaald moment iemand is die ervoor kiest om die cyclus te doorbreken. Iemand die de moed heeft om de rugzak leeg te maken, op tafel te leggen wat er allemaal inzit. Tot iemand de noodzaak voelt en de moed heeft om zich bewust te worden, te zien en erkennen van wie of waar welke overtuigingen, patronen en gewoontes zijn meegekomen. Zo iemand kan de verstrikkingen die zijn ontstaan losmaken en dat wat niet bij hem/haar hoort achterlaten of teruggeven.

Zowel tijdens de Systemic Family Healing-sessies als tijdens een Change Of Beliefs-Sessies ben ik vaak bevoorrecht getuige van de bevrijding die kan gebeuren voor mijn client én de voorouders.

In een Systemic Family Healing-sessie wordt via een opstelling aan het licht gebracht wat meespeelt in je leven en van waar dat precies komt, om datgene wat je in liefde gedragen hebt ook in liefde kan teruggeven en losgelaten worden.

In een Change Of Beliefs-sessie ga je de destructieve overtuigingen die je mee kreeg en hebt eigen gemaakt ombuigen naar constructieve overtuigingen en positieve gedachten, om deze vervolgens te installeren in je onderbewustzijn.

Ben jij diegene die wakker en bewust is om de cyclus te doorbreken? Kies jij ervoor om vanuit je harten vanuit liefde te leven in plaats van geregeerd en gestuurd door boosheid, angst, pijn en kwetsuren?

Wil je wel, maar heb je het gevoel dat je daarbij wel wat ondersteuning en aanmoediging nodig hebt?

Dan ben je welkom bij mij, ik ga graag een eindje met je mee op weg, supporter voor jouw keuzes, jouw vernieuwing en transformatie.

Boek jouw sessie(s) via info@bodyandsoulcoaching.be

Heel graag tot binnenkort. Maria