Bevrijd jezelf.

Jezelf bevrijden. Jezelf vrij maken van wat je als een blok aan je been ervaart, van wat op je weegt en wat je in de weg zit. Het kant als muziek in onze oren klinken. Alleen klinkt het stemmetje in onszelf dat zegt dat dit onmogelijk is vaak even luid of soms nog luider.

Er wordt dan stem gegeven aan een beperkende overtuiging in ons. Het is maar een overtuiging, en een overtuiging is niets anders dan een gedachte die je blijft denken. Beperkende overtuigingen worden in de quote van vandaag leugens worden genoemd. Want overtuigingen zijn veelal iets wat we voor waar aannemen, zonder dat daar bewijs voor bestaat. Overtuigingen over onszelf, ons leven, ons lot. Overtuigingen over andere mensen en de wereld zoals wij die hebben leren zien, door de gekleurde bril van diegenen die onze emoties en gedachten hebben beïnvloed, diegenen die ons hebben opgevoed.

Onszelf bevrijden, ontdekken welke beperkende overtuigingen, welke leugens we voor waar hebben aangenomen, kan écht. Dankzij systemisch werk en opstellingen kunnen we sluiers optillen, verheldering brengen en verstrikkingen uit het verleden losmaken. Onszelf bevrijden dus.

Onszelf bevrijden van de destructieve of beperkende overtuigingen die ons parten spelen, grote schoonmaak houden van in onze innerlijke kelder tot op de zolder waar de oude overtuigingen opgeslagen zitten, het kan. Change of beliefs, gebaseerd op de QEC-methode van Melanie Salmon, staat ons toe om op het niveau van het onderbewustzijn beperkende overtuigingen te overschrijven met ondersteunende en constructieve overtuigingen.

Het zijn beiden bijzondere therapeutische werkwijzen waarvoor je terecht kan bij mij, bij Body and Soul Coaching. Ben jij klaar om jezelf vrij te maken van wat jou tegen heeft gehouden in het leven tot nogtoe? Dan ben je van harte welkom.

Jouw sessie boek je makkelijk via de online agenda op de bodyandsoulcoaching-website. *