Wat je niet mee wil nemen naar het nieuwe jaar…

Dat wat je niet mee wil nemen naar het nieuwe jaar; de gebeurtenissen van 2018 die aan je ribben zijn blijven kleven, de ontmoetingen of ruzies die een bittere smaak na hebben gelaten in je mond, de ervaringen die je liefst ongedaan zou willen maken…je kan ze letterlijk en figuurlijk van van je afschudden. Shake Off your Stress.

Ook als het niet over specifieke zaken gaat die het voorbije jaar zijn gebeurd, als het de zogenaamde aard van jouw beestje is om erg veel stress en spanningen te ervaren in het dagelijks leven…ja kan jezelf leren vrij maken van die stress en spanningen én van de gevolgen die het heeft op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Voor iedereen die last heeft van pijn of spanningen in nek, (lage) rug of schouders, concentratiestoornissen, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, slapeloosheid, ontstekingen en ontstekingsziektes, hyperventilatie, immuniteitproblemen, prikkelbaarheid, een verminderd libido, burn outs…je kan door de spanning en stress in je lichaam te verminderen gigantisch veel doen voor je lieve lijf. Heel wat mensen met chronische pijnen ervaren een verlichting van pijn na één of twee shake-sessies. Sommige mensen zijn simpelweg pijnvrij nadat ze zijn beginnen shaken.

Je bent welkom bij Sensitive Care Scarabee in Oudenaarde op 27 december voor een Shake Off Stress-dag, van 10 tot 17u. Je krijgt tijdens deze dag inzicht in je stressmechanisme en je leert een zelfhulpmethode aan om fysiek stress te ontladen, met behulp van de Tension Release Exercises (TRE) van David Berceli. Tijdens deze dag doe je 2 Shake Off Stress-sessies en ervaar je meteen hoe het is om meer ontspanning en rust te voelen in jezelf. 

Voor inschrijvingen of meer informatie:info@bodyandsoulcoaching.be

Heel graag tot dan, voor een heerlijke, warme, ontspannende dag samen.

Maria