TRE® – Shake Off Stress-traject

We kennen het allemaal, stress, spanningen.  En zelfs al laten de gevolgen zich bij ons allemaal op verschillende manieren voelen, we hebben er één voor één last van. De gevolgen van teveel stress of chronische spanningen kunnen zich pijnlijk vast zetten in ons lichaam of kunnen onze geestelijke en mentale gezondheid beïnvloeden.

Pijn, ongemakken, angst….daar willen we liefst vanaf, en als het kan ook graag snel.  Gelukkig kan dat. Dankzij TRE® kunnen we letterlijk en figuurlijk alle stress en spanningen van ons af schudden.

TRE® is behalve een ideale manier om jezelf te bevrijden van opgestapelde spanningen of om meer rust te vinden en te ontspannen, ook een hele goeie manier om de verbinding met jezelf, via je lichaam, te verbeteren.  Om je lichaamsbewustzijn én algemeen bewustzijn te verruimen. Deze zelfhulpmethode leer je makkelijk aan in 3 sessies, die je hetzij individueel doet, hetzij in een kleine groepje. Nadien kan je zo vaak en zoveel je wil thuis shaken, het is een cadeau voor het leven.

Wil je graag meteen jouw TRE-traject boeken, maak dan makkelijk jouw 3 afspraken voor 3 opeenvolgende weken via de online agenda op deze website.

* “TRE-traject” met 3 sessies van 75min voor jou alleen: 280€
* “TRE-traject” met 3 sessies van 2u voor 2 personen: 250€/pp
* “TRE-traject” met 3 sessies van 2,5u voor 3 personen: 225€/pp
* “TRE-traject” met 3 sessies van 2,5u voor 4 personen: 200€/pp
* “TRE-traject” met 3 sessies van 3u voor maximum 8  personen: 150€/pp


Een TRE-introductie kan ook een fantastische meerwaarde geven aan een teambuilding-dag voor zorgverstrekkers, leraars van je school, alle mensen met stressgevoelige beroepen en leidinggevenden van een bedrijf. Contacteer me voor een prijs op maat.

Heb je nog vragen over dit traject vooraleer je jezelf wil inschrijven, stuur dan een mail naar maria@bodyandsoulcoaching.be