Small Bang – Big Consequences

Een Engelstalige titel voor een Nederlandstalige voordracht of lezing.  Simpleweg omdat er geen even sterke Nederlandstalige titel te vinden is die zo in één oogopslag vertelt waar het over gaat.

De small bang, dat is hoe jij en ik begonnen zijn in dit leven, bij het samenkomen van die specifieke eicel en die specifieke zaadcel.  Er is echt een vonk of felle lichtflits die ontstaat wanneer dat gebeurt, een échte zichtbare small bang dus, zoals wetenschappers van de universiteit van Chicago hebben vastgesteld.  

Ontdek dankzij deze voordracht hoe belangrijk jouw start in dit leven is…en wat de impact ervan is op je dagelijks leven. Zie wat de relatie is tussen je prenatale ervaringen en geboorte en de overtuigingen, gewoonten en patronen die je vandaag hebt. 

Wees voorbereid om heldere inzichten te krijgen en een dieper begrip van het wonder van het leven. Je zal door deze voordracht groeien in mildheid, zelfzorg, eigenliefde en onvoorwaardelijk vertrouwen. En je zal weten dat terugkeren naar heelheid mogelijk is, altijd.

Dit is zowel een lezing over hoe het allemaal begint voor ons als mens, als een info-sessie tot het magische Geboorte in kaart-systeem.

Je kan jezelf inschrijven voor één van de volgende voordrachten door een mailtje te sturen naar info@bodyandsoulcoaching.be met vermelding van de datum die jij verkiest.  Je krijgt dan een mail met de link voor de online sessie.

1A = maandag 30 augustus van 19.30u tem 21.30u
1B = vrijdag 3 september van 15u tem 17u
2A = maandag 25 oktober van 19.30u tem 21.30u
2B = vrijdag 29 oktober van 15 tem 17u

Wil je meteen jouw plekje reserveren voor deze online sessie, betaal dan jouw bijdrage op rekeningnummer BE 57 7310 2204 4435, met vermelding Small Bang voordracht – en de datum erbij waarop je graag wil deelnemen.
Jouw bijdrage voor deze online sessie is, naargelang jouw vermogen, tussen 25€ en 45€. 

Ik schrijf me graag in

Privacy *