Small Bang – Big Consequences

Een Engelstalige titel voor een Nederlandstalige voordracht of lezing.  Simpleweg omdat er geen even sterke Nederlandstalige titel te vinden is die zo in één oogopslag vertelt waar het over gaat.

De small bang, dat is hoe jij en ik begonnen zijn in dit leven, bij het samenkomen van die specifieke eicel en die specifieke zaadcel.  Er is echt een vonk of felle lichtflits die ontstaat wanneer dat gebeurt, een échte zichtbare small bang dus, zoals wetenschappers van de universiteit van Chicago hebben vastgesteld.

Ontdek dankzij deze voordracht hoe belangrijk jouw start in dit leven is…en wat de impact ervan is op je dagelijks leven. Zie wat de relatie is tussen je prenatale ervaringen en geboorte en de overtuigingen, gewoonten en patronen die je vandaag hebt.

Wees voorbereid om heldere inzichten te krijgen en een dieper begrip van het wonder van het leven. Je zal door deze voordracht groeien in mildheid, zelfzorg, eigenliefde en onvoorwaardelijk vertrouwen. En je zal weten dat terugkeren naar heelheid mogelijk is, altijd.

Ook al kan het best stevige materie zijn, er zit ook magie in de voordracht…want ook dat maakt altijd deel uit van het begin van onze reis. Voeg daar een bevlogen verteller als Maria aan toe, die rijke beelden gebruikt en een goedgedoseerde porties humor integreert in deze voordracht.  Small bang & Big consequences, dit wil je gezien en gehoord hebben.

Je kan een voordracht aanvragen voor jouw school, vereniging of teambuilding, door een mailtje te sturen naar info@bodyandsoulcoaching.be