Ik neem je graag mee op een magische reis.

Ga met me mee op reis, ga mee naar Brú na Bóinne gaan, naar the Ballynoe Stone Circle, the Hill of Uisneach, het ‘hart van Ierland’ waar het Goddelijke vrouwelijke sterk voelbaar is, en andere magische plaatsen. Laat ons onze voeten op de aarde zetten, onze harten openen voor de verbinding met al wat daar is, en samen in die zee van ervaringen duiken daar.

Ierland, Ireland and Island, waar niet alleen mensen, maar ook stenen en bomen verhalen vertellen. Het eiland waar als vanzelf werelden samen komen en verbindingen gemaakt worden tussen hier en daar, vroeger en nu, boven en beneden, buiten en binnen. Eiru, eiland, waar de goed bewaarde energie en wijsheid ontroerend en indrukwekkend voelbaar zijn, als we met haar kunnen verbinden.

Het is het eiland waar mijn puzzelstukjes als bij wonder en passend in elkaar leken te vallen, waardoor ik mezelf meer heel voelde worden. Het land waar ik me kon voelen thuiskomen… ook bij mezelf.
Wat het eiland voor jou zal betekenen, welke magie er aan het werk zal zijn als jij jouw blote voeten op de aarde zet ginder? Dat weet ik niet. Maar ik kijk er alvast naar uit om jou mee te nemen, zodat je het kan ontdekken en ervaren. Dus als het met je resoneert of Ierland lijkt je te roepen, ga dan mee…zeg “ja” aan deze reis en aan jezelf.

De reis van mei 2024 is volzet.
Voor de reis van mei 2025 kan je jezelf inschrijven via maria@bodyandsoulcoaching.be

Tijdens deze magische reizen, reizen we ‘licht’, met alleen handbagage.  We slapen in goeie hotels (twin rooms) én zorgen ervoor dat we lekker eten – zowel de vegetariërs als niet-vegetariërs.  Want het is belangrijk als de dagen goed gevuld zijn, dat er lekker en voedzaam eten is.  Het is ook een moment om echt samen te zijn en uit te wisselen met alle medereizigers. De prijs voor de vluchten, de hotels met ontbijt, de toegangstickets tot de sites, het vervoer door een privé busje met chauffeur én de begeleiding schommelt buiten het hoogseizoen meestal rond 1575€ per persoon. De exacte prijs hangt af van de vliegtuigtickets en de beschikbare kamers in hotels die het eenmans-reisbureau waarmee ik samenwerk voor ons kan vastleggen.   Supplement voor een eenpersoonskamer is doorgaans 295€, al ligt ook dat bedrag hoger in het hoogseizoen . Voor een reisverzekering zorg je zelf – veelal is die inbegrepen in een kredietkaart-service.

Over alle verdere praktische details (lees: schoeisel, kleding, benodigdheden etc) volgt een mail als je jezelf inschrijft en meegaat.
Om jezelf in te schrijven, stuur je een mail naar maria@bodyandsoulcoaching.be

Wil je wel graag mee, maar lukt het niet tijdens één van de voorgestelde data? Dan schrijf ik je graag op een lijstje voor toekomstige reizen.

Tá Tu Grá (Gaelic voor ‘you are loved’)