Ik neem je graag mee op een magische reis.

Ga met me mee op een vijfdaagse, waarin we naar Brú na Bóinne gaan, naar the Ballynoe Stone Circle, the Hill of Uisneach, het ‘hart van Ierland’ waar het Goddelijke vrouwelijke sterk voelbaar is, en andere magische plaatsen. Om onze voeten op de aarde te zetten, onze harten te openen voor de verbinding met al wat daar is, en samen in die zee van ervaringen te duiken daar.

Ierland, Ireland and Island, waar niet alleen mensen, maar ook stenen en bomen verhalen vertellen. Het eiland waar als vanzelf werelden samen komen en verbindingen gemaakt worden tussen hier en daar, vroeger en nu, boven en beneden, buiten en binnen. Eiru, eiland, waar de goed bewaarde energie en wijsheid ontroerend en indrukwekkend voelbaar zijn, als we met haar kunnen verbinden.

Het is het eiland waar mijn puzzelstukjes als bij wonder en passend in elkaar leken te vallen, waardoor ik mezelf meer heel voelde worden. Het land waar ik me kon voelen thuiskomen… ook bij mezelf. Wat het eiland voor jou zal betekenen, welke magie er aan het werk zal zijn als jij jouw blote voeten op de aarde zet ginder? Dat weet ik niet. Maar ik kijk er alvast naar uit om jou mee te nemen, zodat je het kan ontdekken en ervaren. Dus als het met je resoneert of Ierland lijkt je te roepen, ga dan mee…zeg “ja” aan deze reis en aan jezelf. Tá Tu Grá.

Meer praktische info in verband met de eerstkomende reis, van 29 april t.e.m. 3 mei 2023:  
We vliegen heen met Air Lingus op zaterdag 29 april en verzamelen in de luchthaven van Zaventem om 8u, op woensdag 3 mei landen we terug in België om 21.15u. We reizen ‘licht’, met alleen handbagage.  We slapen in geweldige hotels (twin rooms) en ik heb al geregeld dat zowel de vegetariërs als niet-vegetariërs heerlijk zullen eten.  Belangrijk als de dagen goed gevuld zijn, dat ook de magen met goed en lekker eten gevuld zijn.  De prijs voor de vluchten, de hotels met ontbijt, de toegangstickets tot de sites, het vervoer door een privé busje met chauffeur én de begeleiding is 1275€ per persoon. Die prijs blijf geldig tot het eind van deze maand, heeft het reisbureau waarmee ik samenwerk beloofd.   Supplement voor een eenpersoonskamer is 230€. Voor een reisverzekering zorg je zelf – veelal is die inbegrepen in een kredietkaart-service.
Over alle verdere praktische details (lees: schoeisel, kleding, benodigdheden etc) volgt nog een mail als de lente en de reis dichterbij komt, voor al wie zich inschrijft en meegaat.

Een aantal mooie vrouwen zegden al meteen JA aan deze reis en iets in mij zou het wel heel fijn vinden als het gewoon allemaal vrouwen zijn dit keer.  Het voelt ook kloppend om met een groepje vrouwen te gaan, kloppend ook met de verbinding die ik voel met een aantal belangrijke vrouwen van dat eiland. Goddesses Eiru, Boann, Danu – the mother goddess of the Tuatha Dé Danann, Brigid, queen Maeve…ze verwachten ons. 

Ben jij de vrouw die één van de laatste plekjes reserveert voor zichzelf? Mail me dan via info@bodyandsoulcoaching.be

Wil je wel graag mee, maar lukt het dit keer niet? Dan schrijf ik je graag op een lijstje voor toekomstige reizen.
Wil je graag mee, maar kan je alleen tijdens schoolvakanties reizen? Dan schrijf ik je graag bij op het wachtlijstje van een aantal andere deelnemers voor wie dat zo is.

Tá Tu Grá (Gaelic voor ‘you are loved’