Het jaar van de vrouw

Vrouwen die samen-komen.  Om samen te ‘zijn’, te luisteren en getuige te zijn van elkaar.  Om gewaar te worden, tijd en ruimte te delen, te exploreren en geïnspireerd en gespiegeld te worden door elkaar. Om zichzelf en elkaar (h)erkennen in wat gedeeld word.  Om bewuster te worden, bewuster te kiezen en bewuster te zijn.  Om te groeien en transformeren.

We maken van dit samen-zijn de meest verrijkende, verdiepende en mooiste ervaring.  We gaan ademen en bewegen op velerlei manieren.  We gaan in ons bekken zakken en diepe verbinding maken met ons lief lijf.  We leren dieper gewaarworden, we ontdekken hoe we emoties kunnen ontladen.  We leren onszelf beter kennen door de kunst van het aanraken. We leren onze vrouwenpracht en vrouwenkracht kennen. We geven aandacht aan al wat ons bevestigt, verlevendigt en bekrachtigt in ons vrouw-zijn.  En we verwelkomen alles in onszelf met open armen, een open hart en een open geest.

We zijn samen in een intiem groepje met 4 vrouwen.
We beleven dit “Jaar van de vrouw” samen gedurende 9 sessies
op donderdagavonden van 19.30u tot 21.30u

Data: 16/9, 14/10, 11/11, 9/12, 20/01, 17/02, 17/3, 12/5, 9/6

Inschrijven doe je makkelijk door rechts bovenaan op deze pagina je naam en mailadres in te vullen.

Wil je meteen zeker zijn van jouw exclusieve plekje in dit bijzondere jaartraject, reserveer dan door jouw bijdrage te betalen op rekeningnummer BE 57 7310 2204 4435, met vermelding Het jaar van de vrouw.  Jouw bijdrage voor dit jaartraject is, naargelang jouw vermogen, tussen 375€ en 500€. 

Ik schrijf me graag in

Privacy *