Het jaar van de Liefde

Geliefden die er voor kiezen om op een andere manier samen te zijn, om elke maand bewust samen tijd door te brengen in een cirkel.

Omdat ze verlangen naar anders kijken en luisteren naar elkaar. Om met een open hart en open geest getuige te zijn van elkaars gevoelens en verhalen, gewaar te worden, tijd en ruimte te delen met andere koppels, geïnspireerd en gespiegeld te worden door elkaar, zichzelf en elkaar (h)erkennen in wat gedeeld wordt, bewuster te worden en te groeien…
Om dat mogelijk te maken gaan we aan het begin van elke bijeenkomst samen landen, samen ademen en verbinding maken met ons lijf.

Zodat we alle mannelijke en vrouwelijke energie en wijsheid oprecht kunnen verwelkomen. En dat er meer harmonie en balans van het vrouwelijke en mannelijke in onszelf én in ons samen-zijn mogelijk wordt gemaakt.
Het is een goed jaar om de vrouwelijke en mannelijke essentie in onszelf en elkaar werkelijk te ont-moeten.  Een bijzonder jaar voor koppels die een verdieping van de liefde willen beleven.

We komen samen met min 3 en max 5 koppels.
We beleven dit “Jaar van de Liefde” gedurende 9 sessies
op dinsdagavonden van 19.30u tot 21.30u

Het nieuwe seizoen is ondertussen bezig…voor het nieuwe seizoen 2021-2022 komen de data online vanaf eind mei 2021.

Ik schrijf me graag in

Privacy *