Ga je en ga je voluit?

Quotes zijn heerlijke, inspirerende en uitnodigende uitspraken van andere mensen die je kan vinden op het internet. Waarbij ik mezelf vaak vrij voel om een soort eigengereide versie daarvan te maken, zo zou ik eerder durven spreken over het pad naar je ware zelf of je eigen waarheid.

Dat het een vergissing zou zijn om jouw pad niet te lopen, om niet te beginnen en voluit te gaan over het worden en zijn wie je werkelijk bent? Ik geloof niet dat het een vergissing is, maar wel dat het alleen kan gebeuren als je er klaar voor bent om jezelf te realiseren wie je werkelijk bent en daar naar te gaan leven. Ook de weg tot het punt waarop je daar klaar voor bent is helemaal de jouwe en die kan hoedanook niet fout zijn.

Wat je doet twijfelen om écht jouw leven te leven, kan te maken hebben met angst omdat het van je vraagt om los te laten wat je tot op dat moment voor waar hebt aangenomen over jezelf en het leven zoals het is. Wat je tegen kan houden om er voluit voor te gaan is misschien ook een diepe liefde en grote loyauteit voor je (voor)ouders, want de familiale systemen zitten diepgeworteld in jezelf.

Soms kan één boek, één ontmoeting, één iemand genoeg zijn om je nieuwsgierigheid te prikkelen. Of om het zaadje van je meest authentieke zelf, dat altijd in je binnenste blijft zitten, water te geven zodat het kan beginnen kiemen.

En dan ben je vertrokken. Hoe snel of traag je wandelt op je weg is niet belangrijk. Weten dat er bergen en dalen, kronkelende paden, diepe rivieren en andere uitdagende factoren op de reis naar jezelf zijn is dat wel. Weten dat je geboren bent voor dit leven en al wat het met zich meebrengt is dat ook.

Ik wens je een fantastische road-trip naar jouw meest échte zelf en jouw meest vervullende leven.
En als je wil dat ik gedurende een stukje jouw compagnon-de-route ben als coach, dan kan je me vinden via de website bodyandsoulcoaching.be of via info@bodyandsoulcoaching.be