Shake Off Stress werd uitgetest door een journaliste…

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of er een journaliste naar mijn praktijk mocht komen, om een Shake Off Stress-sessie uit te testen.  Zodat ze haar ervaringen daarna kon delen met heel lezend Vlaanderen, in het Psychologies-magazine van mei/juni.

Ja natuurlijk was ze welkom.  Al geef ik toe dat het ook wel nét dat tikkeltje spannender is als iemand niet alleen voor zichzelf, met zijn eigen vragen, ingebouwde scepticus en wie weet welke verwachtingen komt…maar ook nog es met een journalistenblik gaat kijken naar wie ik ben en wat ik doe.

Het werd een bijzondere ontmoeting, een sessie met verrassende momenten voor journaliste Kristel Bruynseels, en vooral eentje met een meer dan happy ending. ? Het citaat dat ik hier met je deel spreekt al voor zich, misschien, maar er is meer natuurlijk.

Wil je haar hele verhaal lezen? Haal dan de nieuwe Psychologies in huis. Er staan zeker ook nog andere artikels in die je graag zal lezen.

Heb je na het lezen van het citaat of van het hele artikel zin in ook zo’n bevrijdende ervaring? Ook jij bent van harte welkom om jezelf dit cadeau te doen.  Contacteer me als je meer informatie wil, of boek meteen jouw eigen sessie in de online agenda van Body and Soul Coaching.

Heel graag tot binnenkort.  Maria