Onder controle…

Als je deze quote leest, ben jij dan één van de vele controlefreaks die denkt “duh, ik heb wel veel meer onder controle dan alleen deze drie!”.  Of ben jij iemand die heel graag de touwtjes in handen houdt en dingen zogenaamd onder controle wil houden en valt het toch wel tegen als je leest dat je alleen deze drie onder controle houdt?  Of ben jij gezond-kritisch, en weet je als ervaringsdeskundige dat je minstens bij die eerste van de drie toch wel vraagtekens kan plaatsen.

Want je gedachten onder controle hebben, echt?
Ja, je bewuste gedachten misschien, diegene die je ‘kiest’ om te denken, of om jezelf te affirmeren.

Alleen zijn er zoveel gedachten die als ongenode gasten in je opkomen als duivels uit een doosje. Gedachten die sneller dan het licht kanttekeningen zetten bij wat je zegt en denkt en doet en ervaart.Veelal onderuit-halende, destructieve en negatieve gedachten die er als de kippen bij zijn bij elk nieuw moment in je dag. Gedachten die jou als het ware slaafs meenemen in een gedachtentrein die begint te bollen en te denderen nalv één enkel ‘dingetje’ dat gebeurde of dat in je opkwam. Je weet wel, de fantastische verhalenbreierei van de worst case scenario’s die om één of andere reden voortspruit uit een simpele vaststelling. Gebeurt dit uit zelfbehoud of zelfbescherming of is het simpele gekmakerij, iets wat met jou aan de haal gaat en dat allesbehalve onder controle lijkt te zijn?

De lawaaierige veelheid van gedachten die elkaar als auto’s in het Indische verkeer luid toeterend voorbijsteken, de pas afsnijden en chaos veroorzaken.
Die lijkt je écht niet onder controle te hebben, die lijken eerder een eigen leven te lijden en soms krijg je daarbij misschien zelfs de indruk dat je ongewild getuige bent van de niet aflatende stroom die doorgaat, dag en nacht.

Die gedachten, die ongevraagd en opdringerig actief aanwezig zijn in je hoofd, hangen vast met je onderbewustzijn. Ze hangen vaak samen met ‘programma’s en overtuigingen die geïnstalleerd zijn in de eerste 7 jaar van je leven. Of de eerste 7 jaar en 9 maanden van je leven, want al tijdens het groeien in de buik van je moeder kan je emotionele, stress-gerelateerde en andere vibes meekrijgen; embryonale overtuigingen die later groot en goed doorvoed kunnen worden.

Gelukkig kan je, wanneer je jezelf bewust bent geworden van die dominante gedachten – die vaak niet stroken met hoe jij bewust over het leven en al wat is denkt, die vaak niet overeenkomen met hoe jij het leven en al wat is aanvoelt – gelukkig kan je die ombuigen naar gedachten die jou wél dienen. Op onderbewustzijnsniveau de files openklikken, de passages aanduiden die je in de weg zitten of die niet bij je passen en ze overschrijven met ondersteunende en constructieve gedachten die passen bij wie je werkelijk bent.
Waarna die gedachten perfect in harmonie kunnen zijn met de beelden die je visualiseert voor de mooiste projecten, plannen en dromen in jouw leven, om vervolgens magnetisch te worden voor dat wat jij wil creëren zodat je het ook écht in de wereld kan zetten.

Klinkt het als muziek in je oren en wil je dit graag doen, wil je dit waarmaken voor jezelf, jouw gedachten en overtuigingen kunnen veranderen, en daardoor je leven veranderen?Boek jezelf dan via de website van bodyandsoulcoaching een afspraak.Er staat een online agenda waardoor je makkelijk de sessie reserveert dat in jouw planning past.

Klinkt het te mooi om waar te zijn?
Ik kan getuigen hoeveel het voor mij gedaan heeft, wat het veranderd heeft. En ik kan je verhalen vertellen van zovele andere mensen bij wie dit ook voor de mooiste transformaties heeft gezorgd.

#changeyourthinkingchangeyourlife #changeofbeliefs #magic #healing #transformation #reborn