Soms wens je zo hard dat je een herstart-knop hebt…

Soms wens je zo hard dat je een herstart knop hebt, zoals een computer. Even alles uitzetten om daarna weer veel beter en vlotter te kunnen draaien zonder te crashen. Daar kan je soms zo naar verlangen als de veelheid en drukte van het leven van elke dag teveel en té druk is dat je jezelf precies bent kwijt gespeeld, of alleszins het contact met jezelf.

Voor je een computer kan uitzetten en herstarten, vraagt ie wel netjes om alle venstertjes te sluiten. En je krijgt ook de vraag waar alle openstaande documenten mogen of moeten bewaard worden, in welk mapje ze thuis horen op opgeslagen te worden.
Hoe herkenbaar en vergelijkbaar is dat van die openstaande venstertjes en documenten in jouw leven? Alleen is er geen ‘systeem’ dat aan je vraagt waar je wat wil opslaan. Binnen in jou is een auto-safe-programma, waardoor echt alles bijgehouden wordt, ergens opgeslagen in lichaam en/of geest. Of het nu wél en niet verwerkt of afgewerkt is, het zit ergens netjes bewaard in jezelf. Kan je je voorstellen hoeveel, hoe veeeeeeeeeel, er in jouw systeem zit?

Soms kan je ervaren dat er té veel zit en dat de boel vast loopt, bij de minste extra die je van jezelf vraagt. Soms zit het precies zo vol en zit er zo veel, dat de beschikbare vrije ruimte in jezelf angstaanjagend klein en krap lijkt te worden. Je krijgt het benauwd, hebt het gevoel van vast te zitten, gevangen door wat allemaal in en aan je lijkt te kleven.

Als het discomfort daardoor groot genoeg is geworden, dan wens je zo hard dat je een herstart-knop hebt.

Op zo’n moment kan je ervoor kiezen om even ‘iets’ te doen voor jezelf, een massage, een yogales, een dagje shoppen met een goeie vriend(in). Dat is zoals een toestel even uitzetten waarna alles normaliter als bij wonder weer lijkt te werken. De vraag is alleen voor hoelang.

Als het discomfort zo groot is en als je al vaker de rest-light-button hebt ingedrukt, dan verlang je misschien naar iets wat je fundamenteler kan helpen. Waardoor je écht kan herstarten, herconnectoren en herbeginnen. Zonder alle onafgewerkte dingen in jezelf, zonder een onverwerkte shitload aan dingen die jouw systeem vertragen en saboteren, zonder honderdduizend-versies van ervaringen die je niet hebt gehad maar die je had kunnen hebben, zonder die dwingende gedachten die voortkomen uit angst, controle, wanhoop, zorgen-makerij etc.

Zo’n moment is het ideale moment op jezelf een reset-midweek bij Body and Soul Coaching cadeau te doen. Om 3 dagen en 2 nachten aan jezelf cadeau te doen, om alle aandacht en zorg aan jezelf te geven die jij zo verdient, die jij zo nodig hebt. Om elke dag een sessie te doen om van alles stress en de gevolgen daarvan verlost te geraken. En met de know-how, de ervaring en oefeningen naar huis te gaan om dit vanaf nu zo vaak en veel als jij wil te kunnen gebruiken om stress niet meer als een vergif te laten inwerken op jouw systeem. Om elke dag als je wil ook nog sessies te doen waarbij je die immer aanwezige stemmetjes die je onzeker doen voelen, die je bekritiseren en onderuit halen om te buigen tot innerlijke stemmetjes en overtuigingen die jou dragen en ondersteunen als de grootste supporters van je leven.
Naast de sessies beschik je over een eigen verdieping, waar je kan lezen en slapen zoveel je wil. En je kan jezelf verwennen door te wandelen in een prachtig park vlakbij het huis waar je logeert, met lekker eten op wandel- of tramafstand van de deur etc. Als je graag wat langer de tijd neemt met en voor jezelf kan je 2 extra nachten boeken, waardoor je 5 dagen en 4 nachten de tijd krijgt voor jouw reset. Voor meer info en antwoorden op jouw vragen hieromtrent, én voor boekingen van jouw reset-midweek of week kan je mailen naar info@bodyandsoulcoaching.be

Heel graag tot binnenkort.
+ hartelijke groeten van Maria