Wie begeleidt jou tijdens de sessies?
 

Ik heet jou van harte welkom bij Body and Soul coaching waar ik met hart en ziel de sessies begeleid.
Ik ben Maria Meulders-Jacobs. 

Zolang ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig en leergierig van aard.  Vanaf mijn 17e ben ik actief op zoek gegaan naar wat het leven zinvol maakt en meerwaarde geeft. Boeken, gesprekken met mensen die mijn pad kruisten, cursussen én het leven zelf gaven me inzicht, kennis en wijsheid en deden me groeien. Zonder elke stap, zonder elke ervaring zou ik niet zijn wie ik nu ben of staan waar ik nu sta. 

Jesse en Zanna Victoria, de prachtige kinderen die ik mocht krijgen, hebben me in het bijzonder ‘wakker’ gemaakt. Sinds de doodgeboorte van mijn zoon in 1999 is er veel veranderd.  Ik heb stukje bij beetje geleerd om in de ‘flow’ te komen en met de stroom mee te gaan van het leven zoals het is;  aanvaarding, realisatie, openbaring, creatie, groei, verandering, transformatie… Sinds de geboorte van mijn dochter Zanna in 2004 lijkt alles nog versneld en verdiept te zijn.

Ik ben bijzonder dankbaar voor alle kansen die ik gekregen én mee gecreëerd heb.  Ik besef dat wanneer ik ben beginnen 'weten', dat er geen weg meer terug was, dat ik niet meer kon en kan 'ont-weten. Elke gebeurtenis, iedere ontmoeting en alle ervaringen die ik heb gehad maken mij tot wie ik vandaag ben.

Op mijn weg kwam ik te weten dat het één van mijn taken is om een vroedvrouw van het leven te zijn.
Dat ik door de juiste energie neer te zetten en door te geven, het voor anderen mogelijk maak inzicht te krijgen in zichzelf en het leven én antwoorden te vinden op vragen die ze hebben. 
Het is mijn roeping en missie in dit leven om mensen meer bewust en wakker te maken.

Als jij ook zin hebt om de volheid van het leven en jouw eigen mogelijkheden verder wil ontdekken en beleven, ben je hier aan het juiste adres.

Wees van harte welkom.

Maria
 

MM portret 1 Onderox.JPG