Back to All Events

SOS Babystress

  • De Kraamvogel Volkstraat 7 2000 Antwerpen België (map)

Of je nu voor het eerst moeder of vader wordt of voor de zoveelste keer...elke zwangerschap is anders, elke baby is anders, alles is op één of andere manier nieuw.
Het leren kennen van elkaar, het omgaan met de noden en behoeftes die er leven en het aanpassen aan het vernieuwde leven samen…het is niet altijd even makkelijk, moeiteloos en vanzelfsprekend als je droomde.  
Stress, overprikkeling en spanningen zijn voor heel wat ouders niet vreemd tijdens de eerste weken en maanden met een nieuw kindje.  

Daarom is er een reeks S.O.S.-babystress, voor ouders én hun baby. Vier weken na elkaar leer je hoe je stress letterlijk en figuurlijk van je af leert schudden.

Je bent welkom met partner én baby, zodat telkens één van jullie kan ervaren hoe het is om de spanningen en stress weer los te kunnen laten, terwijl de andere partner dichtbij is en voor het kindje zorgt.  

Stressbestendig of stressvrij(er) moederen en vaderen het kàn, dankzij een eenvoudig aan te leren zelfhulpmethode die je nog voor de rest van je leven als één van de grootste geschenken ooit zal ervaren.

Earlier Event: June 20
Body and Soul Groepsmeditatie
Later Event: September 26
SOS Babystress