Back to All Events

SOS-traject in groep

  • Body and Soul Coaching Thisiusstraat 23 Belgium (map)

Dit SOS-traject van 3 halve dagen is interessant voor iedereen die graag letterlijk en figuurlijk spanningen en stress van zich af wil leren schudden. Voor iedereen die aan den lijve ervaart wat de gevolgen zijn van stress; fysiek, emotioneel en/of mentaal.

Heb jij wel eens last van spanningen in nek, (lage) rug of schouders, concentratiestoornissen, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, slapeloosheid, ontstekingen of ontstekingsziektes, hyperventilatie, immuniteitsproblemen, prikkelbaarheid, een verminderd libido, een burnout...?

Tijdens dit Shake Off Stress-traject krijg je inzicht in je stressmechanisme. En je leert de methode om fysiek stress te ontladen, met behulp van de Tension Release Exercises (TRE©) van David Berceli. Tijdens elke sessie opnieuw ervaar je meteen hoe het is om meer ontspanning en rust te voelen in jezelf. Na een aantal sessies voel je opnieuw meer veerkracht, ervaar je meer ruimte in je hoofd en ga je op een andere manier om met veelheid en volheid van het leven.

Een SOS-traject bestaat uit 3 lessen van telkens 2,5 à 3u in een kleine groep.
Jouw bijdrage hiervoor is 175€. Nadien krijg je de oefeningen, zodat je deze zelfhulpmethode als cadeau voor de rest van je leven hebt.


Earlier Event: June 24
SOS-traject in groep